NYHETER

Nyhet med gojibær og lakrisrot

Forever Lycium Plus er det nyeste kosttilskuddet i sortimentet vårt. Lycium er et annet navn på gojibær, og dette fine produktet inneholder en perfekt balansert blanding av ekstrakt fra gojibær og lakrisrot. Den veganske formelen er utviklet med omhu og med kvalitet i høysetet.

Les mer Nyhet med gojibær og lakrisrot

Tyggetablett med vitamin D

Vårt nyeste kosttilskudd Forever Absorbent-D er en frisk, rosa godbit som ikke bare inneholder vitamin D, men også antioksidanten vitamin E, som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress. I tillegg inneholder den deilig fikenkaktus for smakens skyld. Du får den i form av en tyggetablett.

Les mer Tyggetablett med vitamin D

Velduft fra Samoa

Endelig, nå lanserer vi parfymer! Forever Malosi Fine Fragrance for ham, Forever Alofa Fine Fragrance for henne. Inspirasjonen til dem begge er hentet fra Samoa, et land som lå grunnleggeren vår, Rex Maughan, ekstra varmt om hjertet. Malosi betyr Styrke på samoansk…

Les mer Velduft fra Samoa

Gullvinner Forever Aloe Vera Gel

Den 29. september fikk vi enda et bevis på hvor fantastisk vår Forever Aloe Vera Gel faktisk er. Da vant den nemlig gull i kategorien FUNCTIONAL FOOD & BEVERAGE ved Nourish Awards i London. Nourish Awards er ledende i Storbritannia når det gjelder utmerkelser innen helsekost.

Les mer Gullvinner Forever Aloe Vera Gel

Pleiende hårolje

Endelig lanserer Forever en egen hårolje! Det betyr at vi får en helt ny produkttype i det brede sortimentet vårt. Nourishing Hair Oil inneholder en rik blanding av Aloe vera og seks botaniske oljer. Håret ditt får tilført fuktighet og glans, samtidig som håroljen motvirker flising og splittede tupper.

Les mer Pleiende hårolje

Nye produkter i sortimentet

Under Global Rally ble det både presentert en rekke nye produkter – og en forbedret favoritt. Noen kommer snart, og noen finnes allerede i shoppen. Forever Immune Gummy, vitaminer eller søtsaker? Protecting Day Lotion, det glæder os at kunne byde favoritten velkommen tilbage.

Les mer Nye produkter i sortimentet

PRESSEKONTAKT

Forever Living Products Scandinavia

Petra Glisic

Communications Specialist

Hvis du har forretningsrelaterte spørsmål, kan du kontakte meg på petra.glisic@foreverliving.com.