Nygammel favoritt blir en del av den målrettede hudpleien vår

Nygammel favoritt blir en del av den målrettede hudpleien vår

Endelig er vår etterlengtede deep moisturizing cream tilbake. Den nye designen i hvitt og blått signalerer at denne fuktighetskremen nå er med i den målrettede hudpleiefamilien vår. En ny og frisk look, men den fantastiske formelen er den samme. Rekkefølgen på ingrediensene er justert noe i innholdsfortegnelsen, på grunn av en tilpasning til gjeldende lovgivning, men innholdet er akkurat det samme som før. En enestående fuktighetsgivende krem med furubarkekstrakt, beskyttende ceramider og selvsagt vår egen Aloe vera. En fin og glatt konsistens som raskt absorberes av huden.

Et tips: Alle produktene i den målrettede hudpleien vår kan gjerne brukes sammen med Sonya daily skincare system og infinite by Forever.

Kjøp her >